Icon communication icon-communication

Themaworkshop Communicatie en zelfsabotage

Vervolledig de Kernmodule, Workshop Ontstressen modules om deze module te ontgrendelen.
Heb je deze modules al gevolgd, dan kan je inloggen!

In deze bijzondere tijd worden deze workshops online aangeboden

Je kunt dus gerust inschrijven voor deze workshops, zowel voor nu online als later live. Wie nu inschrijft voor een online workshops kan die daarna gratis live herhalen.

Neem zeker ook een kijkje op www.ontstressen.nu en stuur het ook graag door naar anderen, zodat we deze periode zo stressvrij mogelijk doorkomen.

Themaworkshop Communicatie en zelfsabotage

Tijdens deze thematische tweedaagse workshop over communicatie en zelfsabotage gaat al onze aandacht uit naar wat er tussen ons gebeurt, naar onze interacties en hoe we onszelf op allerlei onderbewuste manieren saboteren.

Interacties hebben altijd een inhoudelijk aspect: dat wat we met woorden zeggen, en een procesmatig aspect: de manier waarop we het iets zonder woorden overbrengen. Zijn beide ‘waar’, dan voelt communicatie congruent aan, dan ‘klopt’ het. Doorgaans is congruentie deugddoend voor alle gesprekspartners: het verbindt ons met elkaar.

Tijdens deze Themaworkshop leer je de vaardigheden om congruent te communiceren en installeren we die in je onderbewuste automatismen. Je leert de stress uit je verbale en non-verbale communicatie halen. We zoomen in op de verschillende momenten in communicatie en halen de misverstanden eruit. 

Ook leer je hoe het zelfsabotage- en zelfbeschermingsmechanisme werkt en hoe je deze helemaal kan opheffen. Dat is een geweldige tool! 

Verder maak je kennis met verschillende communicatiemodellen en leer je hoe je de inzichten daaruit supersnel kan aanwenden om jouw communicatie op punt te stellen.

Om de Themaworkshops te kunnen volgen, moet je eerst de Workshop Ontstressen en de Kernmodule volgen.

Reacties van deelnemers lezen? Klik hier

 

Klik hier voor de prijs en de kortingsopties

Klik hier voor de info over de andere Themaworkshops

Vervolledig de Kernmodule, Workshop Ontstressen modules om deze module te ontgrendelen.
Heb je deze modules al gevolgd, dan kan je inloggen!

LTC Masterclass Communication and self sabotage live

Rotselaar (bij Leuven)
,
online
,
Bornem
,
online
,